Over ons

Over ons....
Wie kun je dan beter aan het woord laten dan een aantal van onze  'nieuwe collega's' . 
Hieronder hun persoonlijke verhaal.

Yvet Veld

Ik heb mijn scriptie zitten schrijven op het zij-toneel van ‘Dorus’!”
Yvet Veld (21) heeft van 2011 tot 2015 de opleiding Podium- en Evenemententechnicus gevolgd. Op dit moment (maart 2016) werkt ze bij twee producties: 'Anne' en 'Sky' van Imagine Nation in Theater Amsterdam. Een eigenwijze meid met passie die haar eigen keuzes welbewust maakt.
Lees alles ...>

Paulien Kuiper

“Doe mij de Olympische Spelen maar!”
Paulien Kuiper (25) heeft van 2007 tot 2011 de opleiding Audio Visueel Specialist gevolgd. Sindsdien heeft ze eigenlijk geen moment stilgezeten. Op dit moment werkt Paulien als beeldtechnicus voor NEP The Netherlands/ Dutch View te Hilversum. Een zelfverzekerde jonge vrouw die weet wat ze wil en passie heeft in wat ze doet.
Lees alles ...>

Pascal Parent

“Op school krijg je een vinger, thuis moet je zorgen dat je de hele hand krijgt!”
Pascal Parent (26) heeft van 2007 tot 2012 de opleiding Podium- en Evenemententechnicus gevold, met als specialisatie Licht. Nog vóór zijn diplomering had hij al een contract op zak en draaide volledig mee bij het bedrijf Tenfeet. Hierdoor heeft hij een jaar langer over zijn studie gedaan.
Lees alles ...>

Martijn Vleugel

“Als ik geen ‘nee’ zeg tegen mezelf, werk ik zeven dagen in de week!”
Martijn Vleugel (26) heeft van 2009 tot 2013 de opleiding Audio Visueel Specialist gevolgd. Direct na zijn diplomering ging hij aan de slag als video-editor bij Omroep Zeeland. Na een jaar stapte Martijn over naar Creative Technology Holland, omdat hij zich meer thuis voelt in een baan met meer hectiek. Direct in zijn eerste jaar kreeg hij hier een vast contract en hij hoopt er nog lang te mogen werken.
Lees alles ...>

Zoomvliet Studio is een afdeling van het Zoomvliet College, onderdeel van ROC West-Brabant.