Welkom bij Zoomvliet Studio

Sta je liever achter de knoppen dan tussen het publiek? Liever achter de camera dan ervoor?
Dan is een opleiding bij Zoomvliet Studio iets voor jou!
Geluidstechnicus, lichttechnicus, theatertechnicus, studiotechnicus/producercameraman/vrouw, editor, sounddesigner of producent.
Wat je ook wilt worden in de wereld van licht, geluid, televisie, film, evenementen of theater, wij helpen je om jouw ambities te verwezenlijken.

Omgeving & faciliteiten

Een inspirerende omgeving en de juiste spullen zijn essentieel om jouw creatieve en technische talenten te ontwikkelen. Prettige studieruimtes, échte praktijklocaties, altijd de nieuwste apparatuur en zelfs huisvesting;
Met ons splinternieuwe gebouw, poppodium Gebouw-T en de intensieve samenwerking met het bedrijfsleven & de gemeente stellen we jou in staat om je carrière een goede start te geven.

Vakdocenten

Van wie kun je het vak beter leren dan van een professional. Onze vakdocenten zijn stuk voor stuk nog steeds werkzaam in het vak. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk zijn zij degenen die jou het beste op weg kunnen helpen om te worden wat je wilt. En vanaf de eerste dag zullen ze je aanspreken als "collega".

Carrièrebegeleiding

Ook je (studie)loopbaanbegeleding is bij ons in goede handen. Wij zijn bewust een kleine opleiding met slechts 25 leerlingen per richting per jaar. We kennen elkaar dus allemaal en iedereen -docent én leerling- gaat als collega's met elkaar om.Heb je hulp nodig omdat het even niet lukt of heb je moeite met kiezen van een stageplek of vervolgopleiding? Wij begeleiden jou gedurende je hele loopbaan op de opleiding...en daarna. Want ook eenmaal met een diploma op zak mag je altijd bellen voor advies of met (technische)vragen. 

Zoomvliet Studio is een afdeling van het Zoomvliet College, onderdeel van ROC West-Brabant.